18Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

18η Αγωνιστική
Γηπεδούχος Φιλοξενούμενος Σκορ Ημ. Διεξαγωγής
ΑΣ ΑΙΑΝΤΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ Γ.Α.Σ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 16-30 5/4/2009 17:00
Γ.Ο ΑΙΓΙΟΥ Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡ. 23-28 5/4/2009 13:00
ΦΟΥΡΕΣΙ ΓΛ. ΝΕΡΩΝ ΔΟΛΟΠΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 28-24 4/4/2009 18:30
Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓ. 26-27 4/4/2009 19:30
ΑΛΚΥΩΝ ΔΡΕΠΑΝΟΥ ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 30-28 5/4/2009 11:00

Η τελευταια και πιο κρισιμη αγωνιστικη του πρωταθληματος. Ελπιζουμε ο ΓΑΣ Καματερου να συνεχισει το νικηφορο σερι του και να καταφερει τελικα να σωθει εστω και την τελευταια αγωνιστικη.

8 Σχόλια to “18Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ”

  1. gaskamateroy Says:

    Στο σημερινο παιχνιδι δεν ηρθε το επιθυμητο απο εμας αποτελεσμα. Νικησε ο Λεωνιδας για ενα γκολ και ελαχιστοποιησε τις πιθανοτητες μας για παραμονη. τωρα περιμενουμε στραβοπατημα του Αλκυων στο αυριονο παιχνιδι με την Κερκυρα. Στο αλλο σημερινο παιχνιδι το Φουρεσι επικρατησε της Καρδιτσας με 6 γκολ.

  2. ban_man Says:

    Φούρεσι – Καρδίτσα 28-23 . Πολύ δύσκολο να στραβοπατήσει ο Αλκυών στην έδρα του αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Πάντως πολύ κρίμα για το Καματερό να πέσει γιατί μπορεί να μην έχει τους παίχτες που ξέρουν το καλύτερο χάντπωλ στην κατηγορία από τεχνικής άποψης, ωστόσο είναι πραγματική ομάδα με συνοχή, οργάνωση και μεράκι. Σίγουρα δουλεμένη ομάδα.

  3. gaskamateroy Says:

    Όντως δύσκολο να στραβοπατησει ο Αλκυών αλλά δεν μπορούμε να κανουμε κατι αλλο απο το να ελπίζουμε…! Φετος πέσαμε θύματα τις αναδιαρθρωσης των ομίλων…! Αναμενουμε εξελιξεις ομως γιατι ακουγονται αρκετα με αυτο το θεμα…! Θα δειξει!

  4. JACKSON Says:

    KALHSPERA OI ELPIDES GIA PARAMONH LIGOSTECAN
    NOMIZV EKTOS TVN ALLVN TOKAMATERO STATHIKE
    KAI POLY ATYXO GIATI AN O LEVNIDAS EIXE PAREI
    ENA BATHMO AKOMA APO FOYRESI H PHGASO AIGIOY
    TOTE THA PAREMENE AYTO SE SXESH ME TO DREPANO
    AYTO SHMENEI OTI EINAI STO XERI TOY NA SYNEXISEI
    KAI ARGA H GRHGORA THA TA KATAFEREI.
    SIGOYRA STOIXISE H EMPEIRIA THS KATHGORIAS.

  5. balic Says:

    telika ti egine re paidia? Pesate, MInate?

  6. gaskamateroy Says:

    Με τα σημερινα δεδομενα ισοβαθμουμε με τον Αλκυων και με τον Λεωνιδα αλλα πεφτουμε καθως οι αλλοι εχουν συγκεντρωσει περισσοτερους βαθμους στα μεταξυ μας παιχνιδια…

  7. Γ.ΔΡΑΓΑΖΗΣ Says:

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΜΕΛΛΩΝ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΙΡΙΑ , Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

  8. gaskamateroy Says:

    Ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια. Συνεχιζουμε με ψηλα το κεφαλι για να αποδειξουμε οτι η φετινη χρονια ηταν απλα μια κακη παρενθεση… Αν και νομιζω οτι ημασταν και ατυχοι λογω της αναδιαρθρωσης φετος…


Σχολιάστε